Opiskelu Uudessa-Seelannissa voi olla unelma tulee totta opiskelijoille, koska korkea laatu koulutuksen toimitetaan täällä. Koulutuksen saamisen tärkeimmät edut tässä maassa ovat se, että täällä tarjotaan kaikenlaisia koulutustoimia, kuten teknistä, ammatillista koulutusta ja yliopisto-opetusta.

Vaihto-oppilas Uusi-Seelanti

Tämän maan koulutuksen tarjoajat on sertifioitu myös Uuden-Seelannin tutkintojen viitekehyksessä (NZQA). Tässä maassa on kahdeksan pääyliopistoista, jotka tarjoavat opiskelijoille akateemista koulutusta.

Opiskelijan pääsy on täytynyt hyväksyä oppilaitokseen kokopäiväistä kurssia varten.
jos opiskelijan ikä on alle 18 vuotta, hänen sponsorinsa pitäisi pystyä osoittamaan todiste maksusta maksumaksut ja elinkorvaukset määrä jopa 10000 Uuden-Seelannin dollaria vuodessa koko oleskelunsa ajan.
Opiskelijan pitäisi myös pystyä antamaan hänen suunnitelmansa sovelletaan, kun hänen opintonsa tässä maassa päästä yli.
Opiskelijan tulisi myös antaa röntgentodistus todistaakseen, että heidän sairautensa on abolsutely kunnossa.
Opiskelijalla on myös erilaisia vaihtoehtoja opiskella it-tekniikan Uudessa-Seelannissa, jotka ovat Institutes of Technology and Polytechnics (ITPs). Nämä oppilaitokset tarjoavat opiskelijoille ammatillista ja ammatillista koulutusta. Näiden ohjelmien painotus on tarjota käytännön näkyvyyttä opiskelijoille. Suuri osa on, että tutkinto näistä ammattikorkeakouluista on par tutkinnon saatu yliopistosta tässä maassa.

Valtion laitoksia lukuun ottamatta tässä maassa on kuitenkin myös PTE:tä, jotka ovat yksityisiä oppilaitoksia. Näiden oppilaitosten kurssit ovat myös joustavia aloitusajan osalta. Sen myös tärkeää tietää, että opiskelijoiden pitäisi olla täydellinen osaaminen Englanti ennen ilmoittautumalla heille akateemisen kurssin täällä. Opiskelijat, jotka eivät ole niin hyviä Englanti ilmoittautua ennen koulutusta Englanti näissä PTEs ennen niiden muodollinen akateeminen kurssit alkavat.
Viisumikonsulttina velvollisuuteni on kertoa teille maan pisterakenteesta opiskeluviisumia varten.

Työtutkimus Uudessa-Seelannissa

On tärkeää muistaa, että viisumin haltijat tässä maassa voi saada työskennellä ajaksi 20 tuntia viikossa. Tätä osa-aikatyömahdollisuutta koskevat vaatimukset ovat kuitenkin seuraavat:
Opiskelijakurssin kesto ei saa olla alle 2 vuotta.
Opiskelija voi myös olla osa kansainvälistä opiskelijoiden vaihto-ohjelmaa.
Koulutuksensa päätyttyä opiskelija on oikeutettu tämän maan ammattitaitoiseen siirtolaisohjelmaan.
Opiskelijaviisumin haltijat voivat työskennellä osa-aikaisena enintään 20 tuntia viikossa. Jotta koulutusohjelmalla olisi työoikeudet, sen on täytettävä jokin seuraavista vaatimuksista:
Kuitenkin opiskelijoiden on muistettava, että hän erikoiskieli työtä yli 20 tuntia viikossa paitsi hänen aikataulun loma-ohjelma.