Kun harkitsin useita korkeakouluja voimme saada huono tosiasia, että korkea-asteen koulutusmaksut ovat yhä korkeammat vuosittain perustaa. Ei vain Aasiassa, mutta kaikilla mantereilla, maksu korkea-asteen koulutuksen on saada enemmän ja enemmän vuosittain perustaa. No, saalis etäopetuksen kriteerit, jotta jatkaa koulutusta keskitulotason opiskelijoille.

Opetus-, yliopisto- ja tutkimusministeriön tietojen mukaan opiskelukurssit lukuvuonna 2009–2010 vähenivät 2,39 % edellisvuoteen verrattuna. Oletetaan, että lasten opintojen päättäminen johtuu talouskriisistä ja perheiden vaikeudesta vastata yliopiston aiheuttamiin kustannuksiin. Mutta mitä se maksaa säilyttää lapsen yliopistoon?
Tuloaste:

Lukukausimaksujen ja maksujen ajoituksen kustannukset vaihtelevat yliopistosta toiseen. Vuosittainen keskiarvo on 70 000 humanististen tassien osalta ja 1 20 000 tieteellisille. Mutta määrä vaihtelee perheen tulot, jotka on ilmoitettava itse sertifiointi lomake liitetty ilmoittautuminen. Tämä maksu on yleensä kahdessa erässä (ilmoittautuminen ja kevät). Vammaiset, joiden vamma on vähintään 60 prosenttia, opiskelijan voittajien apurahat ja naiset, jotka keskeyttävät opintonsa äitiyslomaa varten, ovat osa-aikaisten mba-erien maksamisesta vapautettuja luokkia.

Kirjojen korkea hinta:

Toinen tärkeä menoerä opiskelijoille yliopistossa on kirjojen hinta, joka vaihtelee tiedekunnan mukaan. Sarja voi saada viettää välillä 2500-4000 INR. Ajatus käytettyjen kirjojen myynnistä ja vaihtokäytännöistä on vakiintunut riittävästi, vaikka professorit suosittelevat uusimpien painosten ostamista, koska niitä päivitetään paremmin. Vaihtoehtona on saada kirjat kirjaston tai monet opiskelijat turvautuvat käytäntö valokopio tekstejä. Lain mukaan voit pelata vain osaa kirjasta eikä koko työtä.

Asunto-ongelma:

Kustannukset kasvavat merkittävästi, kun lapsi ilmoittautuu tiedekuntaan poissa kotoa. Tämä tarkoittaa, että sinun täytyy vuokrata huone, aina syödä ulkona ja on useita maksuja. Asunnon löytämiseksi voit tarkastella ilmoituksia yliopiston ilmoitustaululla, mutta se on välttämätöntä, että se edellyttää säännöllistä sopimusta. Kustannukset vaihtelevat kaupungista toiseen ja siitä, onko huone, että vuokra on jaettu tai henkilökohtainen, vaihtelevat vähintään 2500 at 5000 INR yhden huoneen huoneisto kätevä kuljettaa ja tiedekunta. Vaihtoehtona on vuokrata asunnon opiskelijan kotiin: Tilat, joita yksiköt tarjoavat oikeus opiskella kustannuksiaan niin alhainen. Kuitenkin sängyt ovat vähentyneet ja sinun täytyy “run”, koska se poistuu puhelusta.

Ateriat ja kuljetus:

Hyvät kompromissit niille, jotka asuvat poissa kotoa ja täytyy syödä ovat yliopiston ruokalat ja hinnat liittyvät tuloryhmään, ja periaatteessa viettää noin 2000 kuukaudessa. Tai on virvokkeita tilat sidoksissa yliopistoon. Jopa kuljetus, sekä niille, jotka asuvat poissa kotoa, sekä opiskelijoille työmatkalaisten, Vaikuttaa kuukausittain kustannukset 500-1000 INR, jolloin kulkee ja alennuskortteja.

No, jotta voidaan löytää nämä ongelmat, monet korkea sidoksissa yliopistot tarjoavat etäopetuksen tutkinto-ohjelmia, joissa kurssit ovat hyvin sidoksissa maailmanlaajuisten koulutusviranomaisten. Näiden lisäksi monet akkreditoitu etäopetuksen tutkinto-ohjelmia myös avata ovensa keskitulotason opiskelijoille, jotta voidaan lisätä lukutaito maailmantaloutta.